Menu

  • header

Noul Avensis

Anticipeaza pentru siguranta ta

Toyota Avensis. Un standard de exceptie.

 
De la cel mai avansat sistem de siguranta – Toyota Safety Sense, design-ul exterior dinamic, interiorul sofisticat, tehnologiile multimedia intuitive si pana la dotarile de exceptie care intra de acum in standard – totul recomanda noul Avensis drept cea mai buna alegere din clasa sa. 
Noul Avensis vine insotit de 6 ani garantie sau 200.000 km Toyota.
 

Tehnologii inovative 

Noul Avensis este dotat cu tehnologii  inteligente si inovative. Toate sunt proiectate pentru a transforma orice calatorie intr-o experienta placuta, confortabila si sigura.

Interior sofisticat si spatios  

Fie ca pleci cu familia sau calatoresti in interes de afaceri – noul Avensis se integreaza perfect in viata ta. Proiectat ergonomic, interiorul este unul extrem de spatios, oferint un spatiu extrem de generos si pasagerilor din spate. Habitaclul cu finisaje meticulous realizate este primitor si impresioneaza prin calitatea materialelor.

Design exterior dinamic

Admirand conturul sportive, impresia pe care ti-o lasa design-ul este de miscare continua si eleganta fara compromise. Linia laterala ascendenta a msinii completeaza perfect silueta bine conturata, cu lunii usor ascutite. De la farurile LED la forma stopurilor in forma de V, designul noului Avensis este un echilibru perfect intre forta si siguranta.

Calatorii in siguranta

Avand cele mai avansate siteme de siguranta, Noul Avensis vine, in premiera, in dotare cu Toyota Safety Sense, obtinand calificativul de 5 stele Euro NCAP.